Bezoek ons

 

 

Louiselaan, 235B

B - 1050 Elsene

Maak een afspraak

 

 

Bel ons

02 434 20 00

Openingsuren

 

 

Maandag tot vrijdag :
07u30 - 20u30
Zaterdag :
08u00 - 14u00

Over CITY-CLINIC

 

 

City-Clinic CHIREC Louise, gelegen in het hart van de Louiza-Kasteleinwijk, ontvangt u met genoegen!

Met onze aanpak en medische ervaring in multidisciplinaire teams zorgen wij voor de preventie, behandeling en opvolging van tal van ziekten.

 

In onze nieuwe polikliniek, opgericht door een van de beste ziekenhuisnetwerken van Europa (CHIREC en Brussels Quality Medicals), kunt u terecht voor algemene en gespecialiseerde geneeskunde, klinische biologie (staalnames en analyses), pre- en post-operatieve zorg, medische beeldvorming en alle tandspecialiteiten.

 

Wij stellen alles in het werk om elk van onze patiënten een totale behandeling, nabijheid en gepersonaliseerde kwaliteitsdiensten aan te bieden.

 

Dankzij onze interne competenties, partnerschappen, samenwerkingsverbanden en nauwe betrekkingen met andere klinieken en CHIREC-diensten kunnen wij eersteklas medische verzorging garanderen.

 

Onze infrastructuur

Wij beschikken over hoogtechnologische apparatuur en installaties. Wij stellen comfortabele, aangename en gezellige ruimten, douches, ontbijtservice, WIFI, meertalig onthaal (Frans, Nederlands, Spaans en Engels)… tot uw dienst.

Wij zijn gemakkelijk te bereiken (openbare parking onder het gebouw) en zijn open van maandag tot vrijdag van 7u30 tot 20u30 en op zaterdag van 8u tot 14u.

 

Contacteer ons voor al uw vragen en afspraken! Bezoek ook www.city-clinic.be. Wij helpen u graag verder!